Golddiggers

Get down girl, go ‘head, get down!

Gold digging is a type of transactional relationship in which people engage in romantic relationships for money rather than love. Aldus eenieders favoriete encyclopedie. Kanye zei het al in 2005, Kim bevestigde het in 2012. Golddiggers ziet het probleem niet.

GOLDDIGGER$ is energiek, vrouwvriendelijk en zelfverzekerd. Twee gabbers die er graag een bende van maken. Van 50 Cent een euro maken. Geld speelt geen rol in een set die bomvol party & bullshit zit. Bizzey wordt op waarde geschat, Dr. Dre laat zich gelden en ook de gouden oude plaatjes blijven niet liggen.

Een DJ-act bestaande uit DJ en DJ/MC. Fuck inflatie en fuck stilstaande mensen. Ze willen dames zien zakken en heren met flessen zien zwaaien. Afhankelijk van concept, settijd, line-up, avond, publiek en andere factoren kan er een gouden tandje bijgeschakeld worden.

De basis is female friendly. De bootleg van Natascha Beddingfield’s Unwritten wordt in elke kroeg/club non-stop gedraaid en kreeg support van o.a. Kriss Kross Amsterdam. De volgende stap is deze nieuwe act die in de huidige samenstelling al shows op o.a. Stereo Sunday, Hockeyloverz, Rewind Amsterdam, en Kiss Club (Portugal) deed.